Tancar

Esplai d'Estiu 2018!!!

Inscripcions obertes!!!
• De 3 a 14 anys!
• Opcions puntuals per dies:
A- Matí: De 9:30 h. a 13:00 h. 
B- Matí-Dinar: De 9:30 h. a 15:00 h. 
C- Matí-Tarda: De 9:30 a 13h + 15 a 17h
D- Complet (5% descompte): Matí + Dinar + Tarda

 

Activitats per la diversió, aprenentatge, integració i formació: Natació - Taekwondo - Hip Hop - Bàsquet - Futbol - Kàrate - Esquaix - T.Manualitats - Jocs de Taula - Jocs esportius - Teatre - Kung Fu Psicomotricitat - Bàdminton - Màscares - Escola de Màgia - Malabars

• Preus a l'abast de tothom!
• Servei d'acollida gratuït de 8 a 9’30 h
• Servei de recollida fins a 1 hora després.
• Descomptes de 5% acumulables per cada setmana (Socis i no Socis) quan l'esplai dura més d'una setmana.

[Promocions]
Proves d'Accés
Malibú Esportiu: Proves d'Accés preparació guardia urbana
Mossos - A. Rural - INEF
Bombers - Guàrdia Urbana...
Kàrate:
Adults, Juvenil
, Infantil

www.malibuesportiu.com karate/sensei-ivan-lopez

 Professor: Iván López
(SENSEI  3º DAN)
Regala Malibú!
malibú esportiu > Regala Malibú > salut i relax
Regala Salut!
Regala Relax!

Escola Patinatge Artístic

Escola Patinatge Artístic Malibú Esportiu

La teva Escola de Patinatge Artistic al centre de Sabadell! Apren a patinar amb nosaltres! Descobreix el/la patinador/a que tens a dins!


No és difícil! Aprendre a patinar mai no ha estat tan fàcil i divertit! Aquí tens la millor manera d'aprendre i descobrir que t'agrada patinar.

Som una Escola formada per professionals amb experiència! Monitors titulats amb excel·lent tracte amb els infants.

Instal·lació
Disposem d'una pista coberta amb parquet professional. Poder fer les classes en recinte cobert és perfecte per no perdre ni un dia de classe i sentir-te tranquil en un espai adequat per l'activitat (amb les teves coses personals vigilades). El nostre pavelló és una instal·lació agradable, tot fa que aprenentatge i ambient conformin un espai únic on desenvolupar l'activitat que tant ens apassiona, faci el temps que faci a l'exterior.

Nivells

L'Escola de Patinatge Artístic Malibú Esportiu ofereix aquesta disciplina esportiva des de cursos d'iniciacio per nens/nenes a partir de 4 anys perquè es familiaritzin amb el desplaçament sobre els patins i desenvolupin elements tècnics de l'esport sobre rodes. L'objectiu del procés és que els petits aprenguin habilitats bàsiques de desplaçament sobre els patins a partir de la familiarització amb aquest nou element i la realització de desplaçaments bàsics en diferents direccions, canvis de direcció i els fonaments i algunes figures bàsiques del patinatge artístic.

En els cursos avançats volem obtenir un/a patinador/a complet, amb control sobre les tècniques de patinatge estructurades en nivells (marxa endavant, enrere, girs, frens, derrapatges, canvis de sentit, salts, obstacles, etc.).

Horaris

Història
L'any 2013 un dels directors del Club va tenir la idea de reincorporar l'activitat de Patinatge Artístic com a escola formativa i d'oci. L'actual entrenadora va començar des de zero de la mà del Club Malibú Esportiu, el qual va implementar estratègies de captació escolar i sobre les mateixes i noves escoles que s'havien incorporat al Club. La suma de patinadors/es va suposar un augment d'hores dins les instal·lacions del Malibú Esportiu. Un Club que ha donat suport continu a part de dinamitzar la tasca formativa amb la qual tots/tes gaudeixen d'aquesta meravellosa activitat.

 

Campions/nes

El nivell del seu equip tècnic, la dedicació de les patinadores i els esforços del staff del club, estan tenint recompenses en els nombrosos premis i trofeus aconseguits per les esportistes del club en diferents competicions.