Tancar

Esplai d'Estiu 2018!!!

Inscripcions obertes!!!
• De 3 a 14 anys!
• Opcions puntuals per dies:
A- Matí: De 9:30 h. a 13:00 h. 
B- Matí-Dinar: De 9:30 h. a 15:00 h. 
C- Matí-Tarda: De 9:30 a 13h + 15 a 17h
D- Complet (5% descompte): Matí + Dinar + Tarda

 

Activitats per la diversió, aprenentatge, integració i formació: Natació - Taekwondo - Hip Hop - Bàsquet - Futbol - Kàrate - Esquaix - T.Manualitats - Jocs de Taula - Jocs esportius - Teatre - Kung Fu Psicomotricitat - Bàdminton - Màscares - Escola de Màgia - Malabars

• Preus a l'abast de tothom!
• Servei d'acollida gratuït de 8 a 9’30 h
• Servei de recollida fins a 1 hora després.
• Descomptes de 5% acumulables per cada setmana (Socis i no Socis) quan l'esplai dura més d'una setmana.

[Promocions]
Proves d'Accés
Malibú Esportiu: Proves d'Accés preparació guardia urbana
Mossos - A. Rural - INEF
Bombers - Guàrdia Urbana...
Kàrate:
Adults, Juvenil
, Infantil

www.malibuesportiu.com karate/sensei-ivan-lopez

 Professor: Iván López
(SENSEI  3º DAN)
Regala Malibú!
malibú esportiu > Regala Malibú > salut i relax
Regala Salut!
Regala Relax!

Embarassades i Nadons

Fem arribar l’activitat física a les dones embarassades, les mares i els seus nadons! L'activitat física en les embarassades és necessari i profitosa. Ajuda a tolerar l'embaràs, a estar millor preparada pel moment del part i, a tenir una millor recuperació després del naixement del nadó. Intentarem assolir com a objectius generals el de millorar el benestar durant l'embaràs i aconseguir una confiança a través del coneixement i del domini del propi cos davant d'un esdeveniment tan important com el de ser Mare!.

www.malibuesportiu.com/Activitats/Embarassades-i-nadons/Malibu-Esportiu-B-activitat-aquatica-per-a-embarassades www.malibuesportiu.com/Activitats/Embarassades-i-nadons/Malibu-Esportiu-C-activitat-fisica-mare-nado www.malibuesportiu.com/Activitats/Embarassades-i-nadons/Malibu-Esportiu-D-activitat-aquatica-per-a-nadons

 

Embarassades a l’aigua

Dirigida a dones embarassades des del primer mes d’embaràs fins al darrer.  Amb l’objectiu de proporcionar un estat de forma adequat a la futura mare per alleujar les incomoditats físiques de l’embaràs, preparar la musculatura pel moment del part, donar suport emocional a les mares a través del tècnic i de les mateixes companyes. Amb el benefici afegit que comporta el medi aquàtic; descompressió axial, massatge limfàtic, flotació, seguretat per la falta de risc de caigudes i facilitat en l’equilibri.

 

Mare-nadó

Activitat dirigida a totes les mares que vulguin realitzar activitat física acompanyada del seu nadó, recuperar l’estat de forma després del part i/ o mantenir-lo durant la primera etapa de vida del seu fill.Recomanem començar l’activitat passades 6 setmanes després d’un part vaginal i 8 setmanes després d’un part per cesària.

 

Estimulació aquàtica per a nadons

Activitat dirigida a nadons entre 3 mesos i 3 anys acompanyats per un adult (mare, pare, avis…). Es treballarà la psicomotricitat del nadó (esquema corporal, lateralitat, equilibri,etc), la intel•ligència emocional, l’ estimulació sensorial, la iniciació a les habilitats aquàtiques (flotació, propulsió, immersió) i el massatge limfàtic, a través de diferents exercicis on el pare/mare/avis guiaran al nadó durant la sessió.