Tancar

Malibu Esportiu (Sabadell)-promocio-marc-2011

Matrícules Packs i Activitats al 50%
Promoció Matricula 0€ a noves activitats (Judo, Patinatge artístic, Rítmica)
Anímat!  La salut és el més important!

[Promocions]

Esplai d'Estiu 2017

esplai-estiu-malibu-esportiu-2017
[click per a més info!]

Proves d'Accés
Malibú Esportiu: Proves d'Accés preparació guardia urbana
Mossos - A. Rural - INEF
Bombers - Guàrdia Urbana...
Kàrate:
Adults, Juvenil
, Infantil

www.malibuesportiu.com karate/sensei-ivan-lopez

 Professor: Iván López
(SENSEI  3º DAN)
AIKIDO 
Escola Kobukai 

Adults, Juvenil, Infantil

Aikido Sabadell Professor Toms Montero-Sempai 1er Dan AKAB-Responsable Tcnic Salvador Chaves-Sensei-club-malibu-esportiu

 Responsable Sensei:
Salvador Chaves
Professor Sempai: 
Tomàs Montero
1er Dan AKAB
Regala Malibú!
malibú esportiu > Regala Malibú > salut i relax
Regala Salut!
Regala Relax!

 Reglament d'ordre intern.

 

   General [click per descarregar]

   Convidats [click per descarregar] 

   Futbol Sala [click per descarregar] 

   Escoles de Natació [click per descarregar]

 

   Sala Fitness

NORMATIVA SALA FITNESS 

Els usuaris, per a l'ús de la sala i respecte als altres han de tenir en compte la següent normativa:

a) Aquestes instal·lacions estan destinades a la pràctica de la formació física dels usuaris en les seves variants de manteniment, musculació, tonificació, preparació de proves d'accés, entrenaments personals i altres que siguin especialment autoritzades per la Directiva.

b) Està totalment prohibit que els usuaris accedeixin, modifiquin o alterin els equips de música, els televisors i els ordinadors d'aquestes sales.

c) No poden accedir a aquestes sales els menors de 15 anys, excepte en casos especials, per prescripció facultativa i obligatòriament amb prèvia sol·licitud a la Directiva  i en les condicions establertes

d) Per motius d'higiene i neteja, tots els usuaris, per fer ús d'aquestes sales han de portar sabatilles adequades per a aquesta activitat que no hagin estat usades al carrer. Així mateix, per raons d'higiene, és obligatori l'ús d'una tovallola per col·locar-la sobre les màquines i aparells. Igualment, és obligatori l'ús d'una tovallola per posar-se a sobre dels matalassos.

e) Prohibit l'accés a la sala de gimnàs amb banyador, xancletes, mullat, portant el tors nu, amb roba i/o calçat de carrer o menjant.

f) S'ha de fer un bon ús de les màquines i de les peses. En cas de dubte, adreceu-vos al monitor o informeu-vos del seu horari si no està present a la sala. Els usuaris tenen l'obligació de retornar les peses, les manuelles i els discos al seu lloc en acabar cada exercici.

g) Prohibit el comerç particular, multinivell, piramidal o qualsevol  venda d'articles o productes sense permís de la Directiva.

h) Quan hi hagi gent esperant, el temps màxim d'ús de la maquinària cardiovascular (bicicletes, cintes de córrer, steps, elítiques, rems, etc..) és de 15 minuts.

j) No es permet l'entrada a la sala amb bosses d'esport ni envasos de begudes que no siguin de plàstic. No entrar motxilles!

k) Els entrenadors personals han de ser donats d'alta com a treballadors o bé, disposar del règim d'autònom. En qualsevol cas acceptant la normativa específica que hi ha per aquesta opció relacionades al tema econòmic i disciplinari.

m) Els usuaris han de netejar la suor dels seients i maquinària en general amb el paper que es disposa per tal fi i si és excessiu, es recomana netejar la suor deixada al parquet.

n) Els únics autoritzats a realitzar circuits dirigits en grup (+ de 2 persones) són els professors de sala Fitness, o el seu supervisor i Director de Sala, en Juan Diego Valverde, Llicenciat en CAFD (INEF) i nutricionista titulat, Director d'entrenadors personals, Director d'alt rendiment i preparació de proves físiques d'accés.

o) El material específic per a proves físiques d'accés tan sols el podrà fer servir les persones inscrites en aquesta opció. Qualsevol altre persona interessada pot canviar el seu contracte al de preparació (75€) o be fer servir el material pagant 20€/dia.

p) Els usuaris que rebin instruccions de personal no autoritzat assumeixen el risc de lesió o el de no consecució dels objectius marcats l'entrevista inicial.

q Els monitors estan obligats a exigir als usuaris el compliment de la present normativa. En cas d'incompliment, demanaran als usuaris que no les compleixin que abandonin la sala.

r) La sala disposa de gravació contínua de 20 dies, per controlar el bon ús de la instal·lació.

s) Cridar, cantar, donar cops, maltractar el material o altres comportaments contra l'interès de la majoria  poden ser recriminats pels responsables o altres usuaris afectats, donant part a la Directiva la qual aplicarà la sanció oportuna.